Rookie sportsdriver kursus 24 Maj

Rookie sportsdriver kursus

Nu er foråret kommet og varmegraderne stiger i takt med lysten til at komme ud og give den gas. Hvis du også har haft lyst til at give bilen klø under sikre forhold og gerne vil lærer hvordan man kører stærkt, rigtigt og sikkert, eller bare har lyst til at køre bilen på grænsen, så har du muligheden nu.

Sammen med Lars Kruse (www.activedriving.dk) har vi lavet et lille kørekursus, så vi kan blive bedre til at køre hurtigt på en kontrolleret måde. Kurset er beregnet til deltagere, der enten prøver første gang, eller er nybegyndere med at køre på bane.

Der vil blive fokuseret på køreteknik, linier og flow i bilen.

Arrangementet kommer til at forgå på Padborg Park i Sønderjylland (www.padborgpark.dk) fredag 24/5 .

Vi har banen fra kl 16-18, men inden starter vi i et teorilokale.

Planen for dagen er som følger:

Kl 13.00 Ankomst til padborg park
Kl 13.15 Teorikursus med Lars fra Activedriving
Kl 15.15 Sandwich og drikkevarer indtages mens vi gennemgår de sidste detaljer.
Kl 15.30 Teknisk kontrol og klargøring
Kl 16.00 Harekørsel på banen for at lære banens ideallinien (ingen overhaling)
Kl 16.10 Fri kørsel
Kl 18.00 Banen lukker. Vi pakker sammen og kører ud af porten

Prisen for denne herlighed af en dag bliver 1250 kr pr deltager (Co-driver 250 kr) Inkl mad/drikke.

Der er et max antal på 14 deltagere. Vi har valgt et max antal ud fra de erfaringer vi har gjort os på de andre kurser vi har afholdt (Dette er 4. kursus vi afholder), for at alle deltagere får maximalt køretid på banen.

Hvis dette er noget for dig, eller andre du kender, så kontakt Christian Sørensen på mail Christian@raceevents.dk eller tlf 60616378.

OBS: Padborg park har nogle støjgrænser, som man skal overholde! men det plejer ikke at være et problem. Ved spørgsmål til støjgrænser kan man kontakte Christian Sørensen eller Padborg park. Man skal have kørekort og en bil på plader for at kunne deltage i kørselen, hvis man ikke har det, men gerne vil lære noget alligevel, så kontakt  Christian Sørensen.

Logo-PadborgPark-01 Padborg Park