Chef Mek: C. Jørgensen

Om der skal skrues, poleres, pumpes, løbes, eller svejses..

Ja så foregår alt gennem Chres

Chres har skruet for Mikkel gennem tykt og tyndt gennem de sidste mange år, og sammen med Mikkel ved de efterhånden størrelsen på hver en lille bolt der sidde rundt på bilerne,

så uden Chres ville bilerne ikke kunne trille til start…

/Mikkel

 

Hej Chres her 🙂

Ja som der står i den indledende tekst så har Mikkel og jeg været igennem en masse bolte m.m. på bilerne, og på biler generelt. Men i skal lige hurtigt høre lidt om mig og mine ambitioner for TEAMET.

Mig#

Jamen jeg hedder Chres Juul Jørgensen, jeg er 27 år og bosiddende i Lystrup Lige udenfor Århus. Jeg er uddannet klejnsmed, og jeg går meget op i detaljer (spørg bare Mikkel).     Jeg har altid været glad for benzin, fart og spænding, men race siger mig mest. Lugten, lydende, bilerne, folket, spændingen, hyggen, og ikke mindst sammen hængte mellem vennerne, som får en til at føle sig en del af familien, hvor alt kan lade sig gøre bare man hjælper hinanden… (Og at man kan klare lidt sort humor.) Og ikke mindst Mad mor Helle´s super madlavning, børnepasning og kølige overblik 24-7.

Ambitioner#

TEAMET skal køre som smurt i olie, Kommunikation er et vigtigt redskab og kørende skal ikke tænke over om de kommer ud og køre eller ej, og derfor vil Thomas og jeg sørge for at bilerne altid er køreklare til vær træning, tidstagning og løb. Jeg har en ambition om at alle 3 biler skal kommer helt til tops i danmarks mesterskabet 2012 og frem. Og derfor vil jeg yde 110% sammen med teamet for at det skal ske.

/Chres